top of page

Artist talk: Carolina Ponte og Pedro Varela / Viborg Kunsthal


Olá! Eu e Carolina Ponte faremos uma apresentação falando sobre nossos trabalhos e a produção que estamos desenvolvendo durante a residencia Riddergade AIR em Viborg, Dinamarca. O bate papo será na Viborg Kunsthal no dia 16 de Novembro às 19:00. __________________ Kom til en fascinerende aften med masser af farver, mønster og detaljeret præcision. Mød vores Artist in Residence det brasilianske par Carolina Ponte og Pedro Varela, der vil fortælle mere om deres arbejde, deres inspirationskilder og deres ophold på Viborg Kunsthal. Der vil derudover være en unik mulighed for at få et indblik i det de arbejder med for tiden, når de åbner dørene ind til atelierne og afslører deres seneste værker. Der er gratis adgang til arrangementet kl. 19.00. Facebook event: https://www.facebook.com/events/1479464772171663/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

#pedrovarela #carolinaponte #viborgkunsthal #contemporaryart #artecontemporanea #artecontemporaneo #ArtContemporain #air #riddergadeair #talk

Posts Em Destaque
Posts Recentes
Arquivo
Procurar por tags
Siga
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page